top of page

Всичко започна още от детските ми години, когато мойта майка в желанието си да ме научи да готвя ме караше да слагам сол и подправки в супите й. Докато накрая за почнах да готвя за шестчленното ни семейство! По-късно се ожених за жена, която обича да готви и и то вкусно. За това аз реших да правя десертите в къщи, тъй като много обичам да похапвам сладки неща. Започнах да правя всякакви десерти за нас, децата ни и за гостите ни, с които често обичаме да бъде пълна къщата ни! Постепенно приятелите ни  започнаха да ме насърчават да развия тези умения и да си отворя заведение! Имах удоволствието и честа да участвам в най-сладкото телевизионно предаване "Bake off", където стигнах до финала. За мен това беше истинско предизвикателство и израстване в сладкарството. Голямата заслуга е на журито - огромните майстори в сладкарството Юлия Панджерова и Юри Балталийски! Роди се желанието да създам своя марка десерти и така се появи PIECE OF HEAVEN - парченце от небето!

За нас

Казвам се Георги Найденов и съм комбинация 7 в 1 - 

съпруг на невероятна жена, която не спира да ме вдъхновява; баща на три прекрасни дъщери, които са моите помощнички в кухнята; музикант - оперен певец и пианист по образование, който не спира да пее и да слуша музика навсякъде, където се намира; поетична душа и автор на книга и няколко други в проект; от седем години сватбен агент, украсяващ и организиращ един от най-страхотните дни в живота на човека;  активно действащ по призвание и душа пастор в протестанска църква в София; и не на последно място сладкар - любител,  за който да твори в кухнята е огромна страст и удоволствие! 

​Обичам да импровизирам в кухнята както за мен и моите момичета, така и за всичките ни безценни приятели! Обичам да посрещам гости и да ухае вкусно у дома!

Аз и моята любима - Жоро и Галя Найденови! Двамата като семейство сме перфекционисти в това, което правим! Обичаме да изпипваме детайла и да творим красоти - Аз вкусотитийки, докато тя ми помага, а после тя сватбени украси, докато аз и помагам! Моята жена ме вдъхновява сладките ми творения да изглеждат перфектно, а когато ги подредя на бар, тя минава след мен и дооформя цялата картина с финес! 

Ето това сме ние! С много любов за вас!

bottom of page